Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 i.e. Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нали знаеш ,че все пак това ми е всекидневна кола. Просто един ден почна много да трака варятора,сондата почна на 3000 оборота да си дава инфо като за празен ход и стартера да прави мизерии да вкарва някво ненормално съпротивление все едно съм с изхабен акомултор и си направих една сметка на парите за тея 3 неща и си викам кво после съм пак на 103 мизерни коля дето ме бие трафика ... Викам си аа няя стане пък не е ли турбо не си е работа и за тея пари си взех цяла ланча и се почна ... викам си поне да се знае къде са отишли парите. Фанахме се с Кирето намерихме донора , извлачихме го с платформата и се почна както виждате... Вече със 16в главата много ще изгрубееме (по-натам ).
    То и някви похотливи мисли за мега ми минаха ама ... нищо против ама мразя дебитомери , map-а ми е по на почит.Абе на 1.2 бара кви коне ли ще извади кочината?
    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Интересно виж тук като се рових из нета какво намерих http://vtuning-bg.net/viewtopic.php?...6dab25d54e0fd7
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
        Интересно виж тук като се рових из нета какво намерих http://vtuning-bg.net/viewtopic.php?...6dab25d54e0fd7
        Каква е тая ламерска тема бе

Comment

Хората правят бегачка 1.4 ТС = 230км/ч сток
          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение

ебаси впечатляващата тема .... спирам да се занимавамс перфомънс тунинг тия са богове сравнение с мен

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
              Нали знаеш ,че все пак това ми е всекидневна кола. Просто един ден почна много да трака варятора,сондата почна на 3000 оборота да си дава инфо като за празен ход и стартера да прави мизерии да вкарва някво ненормално съпротивление все едно съм с изхабен акомултор и си направих една сметка на парите за тея 3 неща и си викам кво после съм пак на 103 мизерни коля дето ме бие трафика ... Викам си аа няя стане пък не е ли турбо не си е работа и за тея пари си взех цяла ланча и се почна ... викам си поне да се знае къде са отишли парите. Фанахме се с Кирето намерихме донора , извлачихме го с платформата и се почна както виждате... Вече със 16в главата много ще изгрубееме (по-натам ).
              То и някви похотливи мисли за мега ми минаха ама ... нищо против ама мразя дебитомери , map-а ми е по на почит.Абе на 1.2 бара кви коне ли ще извади кочината?
              Колега нямаш си наидея колко познати работи ми казваш (вече минах аз по тоя път) даже мислех да пусна тема,обаче въобще не ми беше до форуми и снимки докато не я размърдах мършата.........Но се радвам на твоята тема продължаваи така., и по-скоро да я подкараш,да обменим опит
              Last edited by abart_; d.m.y г., 19:13.
              146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                Колега нямаш си наидея колко познати работи ми казваш (вече минах аз по тоя път) даже мислех да пусна тема,но докато стане колата,въобще не ми беше до форуми и снимки.........Но се радвам на твоята тема продължаваи така., и по-скоро да я подкараш,да обменим опит
                Това ми е вече 3-та "всекидневка" дето се турбинира
                То май е болестно състояние!
                Впрочем днеска на Алфата й отказа стартера и с Киро си взехме почивен ден. От нямане на какво да правя си зглобих едно клипче на Sonny Vegas

Comment

мдаааа,веднъж като свикнеш да си "цъскаш" пускаи снимки да гледаме
                  146 Turbo

Comment

Ето го клипчето ама само началото ,че цялото 150мб.
                    http://87.116.92.70/Photos/145/alfa145.wmv
                    Ианче снимки на другите всекидневки ли турбинираните?

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                      Бате ти си луд бре,шо се отказа а колата щеше да стане супер,така и така и сега и с 16в глава нема седи у пато,ко се косиш незнам
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Бате ти си луд бре,шо се отказа а колата щеше да стане супер,така и така и сега и с 16в глава нема седи у пато,ко се косиш незнам
                        Седи мирен има време Чай се подкара с новия двигател ...

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

ми нека я подкараме глава се семня лесно мене по злиидеи ми се въртят пък ще видим

Comment

Първоначално публикувано от street_force Покажи съобщение
                            ми нека я подкараме глава се семня лесно мене по злиидеи ми се въртят пък ще видим
                            Стига бе момче,ще ти свия керамиката от integraleto. Дай да се спираме докато можеме,че ще се почнат 16v , мега , 2 бара ще трябва да монтирам и 2-та брц по 140кв и пак няя го изхраня.
                            Ей така е днеска не се върши работа обаче се набялга на спама Нищо итакива дни трябва да има

Comment

Браво за старанието.А само да попитам,къде я правите.Видях снимки на полигона под стадион Септември и на един едричък познат(Митко).Ако е там и няма какво да правите има един Спринт на 200/300м. от вас. Почвайте го и него.Шегувам се разбира се,но ако до 1 месец сте още там ще ви прегледам(с ваше разрешение).

В съседната къща правят Алфа турбо,а аз съм на 3000км. от нас.
                              Успех

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Браво колега за ентусиазма . И да си запазиш надписа 1.4 TS
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X